Preciosa Vintage Eyewear

Preciosa is een merk van Nederlandse bodem dat prachtige vintage brillen ontwerpt. Zelf omschrijft het merk de stijl van haar brillen als “een flirt met het verleden” en bestaat de collectie voor het grootste gedeelte uit vintage monturen. Alle monturen worden in Nederland met de hand gemaakt, maar toch blijven de brillen betaalbaar.

Enige brillenfabriek van Nederland

Onder de rook van Amsterdam produceert Preciosa prachtige, handgemaakte kunststof en metalen brillen. De brillen zijn een kwaliteitsproduct, authentiek, puur en duurzaam. Ze worden met veel liefde op een ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in de enige brillenfabriek van Nederland.

Preciosa brillen van Hollandse bodem

Voordat de brillen in de winkel terechtkomen, worden de brillen handmatig gecontroleerd op verschillende kwaliteitseisen. De huidige collectie bestaat uit ongeveer 30 modellen in 40 kleuren die geïnspireerd zijn op de jaren 60. Een Preciosa bril is te herkennen aan de Nederlandse pasvorm, detaillering, klassieke scharnieren en de afwerking.

Stoere en vintage brillen

Bent u een eigenzinnige man of vrouw met gevoel voor mode? Kies dan voor een authentieke bril van Preciosa van topkwaliteit. Kom gerust langs bij Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien gevestigd in Apeldoorn, om een bril te passen van dit bijzondere brillenmerk. Onze opticiens adviseren u graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Ook kunt u gelijk een uitgebreide oogmeting laten doen. Maak online een afspraak of bel 055 5212774.

Preciosa Vintage Eyewear Apeldoorn