Studio FB

Studio FB is een innovatief brillenmerk dat zich richt op het ontwerpen van hoogwaardige en unieke brillen voor moderne mensen. Het merk is opgericht met de ambitie om een ​​verandering in de brillenindustrie teweeg te brengen, door brillen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en elegant.

Handgemaakte en hoogwaardige monturen

De collectie van Studio FB bestaat uit een breed scala aan brillen voor zowel mannen als vrouwen. Elk montuur is met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder acetaat, titanium en roestvrij staal. De brillen zijn ontworpen met aandacht voor detail en hebben een minimalistisch en tijdloos ontwerp dat past bij elke stijl.

Focus op duurzaamheid

Een van de belangrijkste kenmerken van Studio FB is de focus op duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en gebruikt daarom alleen milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. Dit betekent dat elke bril niet alleen stijlvol is, maar ook verantwoord en ethisch geproduceerd is.

Studio FB bril kopen apeldoorn

Benieuwd of een montuur van Studio FB iets voor u is? Kom langs om een montuur van Studio FB bij Boonstra Brillen & Contactlenzen te passen. Onze opticiens in Apeldoorn helpen u graag bij het vinden van een nieuwe bril! Maak online een afspraak om een bril uit te zoeken.

studio-fb-monturen-boonstra-brillen-apeldoorn