Beter zicht door nauwkeuriger oogmeting bij Boonstra Brillen

Op donderdag 7 en vrijdag 8 april staat bij Boonstra Brillen & Contactlenzen aan de Mercatorplein 10 in Apeldoorn een bijzondere scanner voor de deur. Het is de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock. Met behulp van deze scanner kunnen oogmetingen worden uitgevoerd die rekening houden met de lengte van het oog.

B.I.G. Vision Oogmeetdagen in Apeldoorn

Elk oog is anders en bestaat uit unieke kenmerken als kleur, vorm, grootte en sterkte afwijking. Dankzij B.I.G. Vision® van Rodenstock zijn wij nu in staat om brillenglazen te maken die exact zijn afgestemd op de biometrische data van elk individueel oog. Hierin gaan wij veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Het resultaat: de scherpst mogelijke kijkervaring, omdat de glazen afgestemd zijn op de unieke kenmerken van uw ogen.

Oogmeting in een capsule

De scanner staat twee dagen lang bij Boonstra Brillen & Contactlenzen voor de deur in een speciaal daarvoor gebouwde capsule. Bij de oogmeting wordt ook gekeken naar het eventuele verschil bij lichte en donkere omstandigheden. Als daar veel verschil in zit, wordt daarbij ook rekening gehouden met de brillenglazen.

Biometrisch Intelligente Glazen

Deze zogenoemde Biometrisch Intelligente Glazen leveren niet alleen een scherper zicht op, het overgrote deel van de brildragers rapporteert ook een verbeterd visueel comfort en blijkt bovendien meer contrast te kunnen waarnemen. Wilt u ook een uniek oogonderzoek ervaren? Maak dan een afspraak voor een oogmeting tijdens de B.I.G. Vision® oogmeetdagen op donderdag 7 en vrijdag 8 april van 09.00 – 17.00 uur en ontvang de B.I.G.-upgrade t.w.v. €100,- op multifocale glazen cadeau (op enkelvoudige glazen €60,-).

Naar het overzicht