De zonnebrillen trends van 2019

De lente is officieel begonnen en de zonnige dagen komen er weer aan! Heb je nog geen nieuwe zonnebril voor het komende seizoen? Geen stress, wij beschikken over een groot assortiment zonnebrillen. Om je te ondersteunen in het maken van een keuze, hebben wij de zonnebrillen trends van 2019 op een rijtje gezet.

Trend 1: Retro brillen

De jaren 50 en 60 herrijzen op het gebied van zonnebrillen. Je zult ze overal zien komende zomer, de retro brillen. Ook de cat eye zonnebrillen zijn weer in opkomst. De retro brillen zijn in combinatie met de juiste outfit een echt fashion statement.

Zonnebrillen retro en rond

Trend 2: Ronde brillen

Oversized zonnebrillen, of juist een kleine zonnebril. Zwart, of met een kek printje. De ronde zonnebril is er in allerlei soorten en maten. Vooral de oversized brillen zullen komende zomer veel te zien zijn.

Trend 3: Gespiegelde glazen

Een zonnebril met gespiegelde glazen ziet er cool uit, bijkomend voordeel is dat de glazen ook nog eens goed beschermen tegen de zonnestralen. Je maakt gegarandeerd een stijlvolle indruk met deze zonnebril met spiegelglazen.

Klassiekers en gespiegelde zonnebrillen

Trend 4: De klassiekers

De klassieke modellen zijn ook dit jaar weer populair. De pilotenbril mag daarom zeker niet ontbreken in dit trendoverzicht. De pilotenzonnebril is er in verschillende kleuren en modellen, hierdoor is de bril voor veel gelegenheden geschikt. Een andere klassieker is de Wayfarer, een model van Ray-Ban, waarbij de pootjes van de bril doorlopen tot boven de glazen. Dit model is voor meerdere doeleinden geschikt. Je loopt er altijd trendy bij met een Wayfarer, of je nou naar het strand, terras of een festival gaat.

Klassieke zonnebrillen met een printje

Als we kijken naar de algehele trends van 2019 is te zien dat de oude klassiekers het nog steeds erg goed doen. Zowel bij de dames als herenmodellen valt op dat de monturen veel details bevatten. Veel monturen zijn voorzien van een opvallend en kleurrijk printje.

Ruim assortiment zonnebrillen in Apeldoorn

Als je een zonnebril koopt, is het erg belangrijk om rekening te houden met de vorm van je gezicht. Wij beschikken over een ruim assortiment zonnebrillen. Bekijk onze merken, of kom naar de winkel in Apeldoorn. Onze opticiens helpen je graag met het uitzoeken van de zonnebril die het beste bij jou past. Maak online een afspraak voor het uitzoeken van een zonnebril.

Naar het overzicht