De zonnebrillentrends voor 2018

De eerste zomerse dagen hebben we al achter de rug en dat betekent dat de komende zomer veel goeds gaat betekenen. Heeft u al een zonnebril voor de komende zomer gevonden? Zo niet, dan geven onze opticiens hieronder een overzicht van de laatste trends van zonnebrillen ter inspiratie. Onze optiek beschikt over een groot assortiment zonnebrillen: genoeg om uit te kiezen!

Trend 1: Superkleine monturen

Komende zomer zijn de (super)kleine monturen een echte eyecatcher. De zonnebril heeft een langgerekte cat-eye vorm, waardoor de bril erg smal is. De kleine zonnebril draagt u dan ook laag op de neus. 

Eyecatcher: zonnebrillen van 2018 

Trend 2: Hoe groter, hoe gekker!

Het tegenovergestelde van trend 1 is de grote, gekleurde en gekke monturen. Er is geen montuur te gek. Rond, vierkant of meer hoekig: alles kan en mag! Daarnaast gaan we meer vrolijk gekleurde glazen terug zien in de zonnebrillen. Van romantisch rood tot aan luchtig blauw: bijna alles is mogelijk.

 Cateyes zonnebrillen: trend 2018 

Trend 3: De zonnebril van de toekomst

Futuristische zonnebrillen werden veel gespot op de catwalk van verschillende grote merken. De galaxy bril met opvallende gespiegelde glazen is uitdagend en modern. Misschien brengt de zonnebril u wel naar een hele andere (zonnige) planeet…

 Zonnebril met spiegeleffect 

Trend 4: Extravagant

Een opvallend montuur kunt u persoonlijkheid en gevoel voor mode uitdrukken: van een tijgerprint tot aan een bloemetjesmotief. 

  Extravert zonnebrillen 2018

Trend 5: Back to the 70’s

Voor de laatste zonnebrillentrend gaan we in de tijd terug. De ronde “vintage” zonnebril is terug van weggeweest. De nieuwste retrobrillen hebben een moderne uitstraling, maar behouden het authentieke randje. Ook doorschijnende glazen met hoekige monturen maken een comeback. Ideale zonnebrillen voor een festivalbezoek!

 Back to the 70's - Boonstra Brillen  

Zonnebrillen van 2018

Als we kijken naar de zonnebrillentrends van komende zomer zien we veel stijlvolle en hippe designs terug. Ronde glazen (retro) en cat-eye modellen gaat u de komende maanden vaak spotten op het terras of strand. Met een high fashion accessoires kunt u heerlijk en beschermd genieten van de zomer. Dat de zon de komende tijd maar volop mag schijnen!

Bekijk onze merken! Of bezoek onze optiek in Apeldoorn om uw perfecte zonnebril te vinden. Onze opticiens helpen u graag met het zoeken naar de beste (hipste) zonnebril. 

Zonnebrillen trends 2018 - Boonstra Brillen

Naar het overzicht