DNEye® oogmeetdag in Apeldoorn!

Wist u dat het belangrijk is om uw ogen periodiek te laten testen? Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseren wij een exclusieve DNEye® oogmeetdag in onze optiekzaak in Apeldoorn. Voor onze winkel staat een speciale DNEye® caravan opgesteld met daarin de speciale Rodenstock DNEye® scanner. Maak kennis met de innovatiefste oogmeting van deze eeuw!

De nauwkeurigste oogmeting

Op deze speciale dag hebben we naast onze eigen DNEye® scanner een extra scanner tot onze beschikking. Met de DNEye® Scanner kunnen wij de innovatiefste oogmetingen van dit moment uitvoeren. Ons team van oogspecialisten kunnen tot wel 25 keer nauwkeurigere metingen verrichten dan met verouderde meetapparatuur. De scanner doet namelijk niet één oogmeting, maar scant de ogen met een onschadelijke lichtstraal waarbij op 1.500 punten zeer nauwkeurige metingen worden uitgevoerd. De gehele scan duurt slechts twee minuten. Daarna zullen onze specialisten uw ogen ook nog eens meten zoals u dat van ons gewend bent. Aan de hand van beide onderzoeken vertellen wij u graag wat een brillenglas met DNEye® voor u kan betekenen.

“Scherper en contrastrijker, zowel overdag als ’s nachts” - Rodenstock 

Ervaart u moeite met kijken in het donker?

Bijna de helft van de automobilisten ziet slecht in het donker. Ervaart u ook moeite met kijken in het donker? Wij adviseren u dan om een oogmeting te laten doen. Onze DNEye® scanner bootst verschillende lichtomstandigheden na en meet vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes. Samen met u gaan wij opzoek naar een passende kijkoplossing voor u.

Last van vermoeide ogen tijdens het lezen?

Merkt u dat het lezen van uw favoriete boek of krant steeds lastiger wordt? Extra inspanning kan zorgen voor een vervelende vermoeidheid. Wanneer u merkt dat het lezen extra inspanning vergt, kunt u het beste uw ogen laten testen. Dit kan onder meer op onze DNEye® oogmeetdag.

Oogonderzoek laten uitvoeren bij een opticien in Apeldoorn

Oogmeting 3.0 in Apeldoorn

Wilt u een uniek en kosteloos oogonderzoek met de DNEye® scanner ervaren? Kom dan langs in de speciale DNEye® Caravan op dinsdag 1 oktober 2019 tussen 09:00 - 17:00 uur. Bel alvast voor een afspraak (055-5212774), dan bent u verzekerd van een oogonderzoek door één van onze deskundige opticiens. Past dinsdag 1 oktober u niet, geen probleem! Onze optiek beschikt over een eigen DNEye® scanner.

DNEye® actiemaand

Is de DNEye® scan voor u aanleiding om een compleet nieuwe bril aan te schaffen? U ontvangt de gehele maand oktober € 100 korting bij multifocale glazen en € 60 korting bij enkelvoudige glazen.

DNEye scanner bij Boonstra Brillen: uw opticien in Apeldoorn

Naar het overzicht