Multifocale glazen die passen bij uw lifestyle

De Lifestyle multifocale glazen van onze glasleverancier Rodenstock maken het mogelijk uw zicht een upgrade te geven voor maximaal kijkgenot op elk moment. De drie glasdesigntypes Allround, Expert en Active zijn zo vormgegeven dat u rustiger kijkt en geniet van een ruimer blikveld. Ze bieden daarnaast een snelle gewenningsperiode en minder schommelingen, zoals tijdens het traplopen. 

Welk glasdesign past bij u?

Op basis van een scan kunnen onze opticiens bepalen welk glasdesign het beste bij uw ogen en levensstijl past, zodat u in alle situaties het scherpste zicht heeft. Dankzij de varianten Active, Allround en Expert geniet u van extra comfortabele kijkzones. Hieronder beschrijven wij alle drie soorten multifocale glazen.

Active brillenglazen

Bent u een actieveling die veel onderweg en/of buiten is? Met de multifocale glazen Active ervaart u een extreem hoge beeldstabiliteit en het beste zicht voor het kijken in de verte en op middellange afstanden.

Allround brillenglazen

Optimaal kijkcomfort in elke situatie? De multifocale glazen Allround bieden maximale kijkcomfort voor alle gezichtsvelden: van dichtbij tot veraf. Allrounders moeten immers snel kunnen schakelen tussen verschillende afstanden.

Expert brillenglazen

Zit u vaak achter uw laptop en/of houdt u van lezen? Het gezichtsveld van uw multifocale Rodenstock glazen worden volledig aangepast aan uw persoonlijke levensstijl en kijkgewoonten. Het glasdesign Expert biedt een extra brede kijkzone op de tussenafstand. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel meetings of presentaties bijwoont.

Gratis lifestyle upgrade cadeau

Omdat wij het waarderen dat u uw ogen voor de beste zorg aan ons toevertrouwt, ontvangt u in de gehele maand december een gratis Lifestyle upgrade t.w.v. 50 euro voor uw zicht. Maak online of telefonisch (055 5212774) een afspraak met één van onze opticiens. Wij adviseren u graag welk soort glas het beste bij uw levensstijl en kijkgewoonte past.

Ten slotte geven wij ook nog op enkelvoudige glazen een Xtra clean coating cadeau in de maand december.

Naar het overzicht