Nieuw: biometrische brillenglazen

B.I.G. staat voor: Biometric Intelligent Glasses. Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, biedt Boonstra Brillen & Contactlenzen, gevestigd in Apeldoorn, u de scherpst mogelijke kijkervaring. Wij onderzoeken namelijk de biometrie van het hele oog. Hiermee gaan wij veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Het is tijd voor biometrisch intelligente brillenglazen!

Biometrisch intelligente glazen

Ieder oog is uniek en heeft zijn eigen individuele kenmerken, vergelijk het maar met een vingerafdruk. Voor vrijwel alle brillenglazen die vandaag de dag worden gemaakt, wordt echter nog steeds gebruik gemaakt van een 118 jaar oud gestandaardiseerd oogmodel voor de berekening van de glazen. Als gevolg hiervan heeft 98% van de multifocaal dragers wereldwijd een bril die niet exact aansluit bij hun ogen.

Gepatenteerde technologieën

Bij Boonstra Brillen doen wij het daarom anders en kijken graag een stapje verder. Met de gepatenteerde DNEye® scanner van Rodenstock gebruiken wij duizenden gegevenspunten om uw beide ogen te meten en in kaart te brengen. De opticiens van Boonstra Brillen & Contactlenzen bepalen onder andere de lengte van uw ogen, de pupilgrootte, hun reactie op verschillende lichtomstandigheden en nog veel meer. Wanneer al deze gegevens worden gecombineerd, levert dit de informatie op die we nodig hebben om glazen te produceren die exact zijn aangepast aan de behoeften van uw persoonlijke gezichtsvermogen.

B.I.G. Vision biedt vele voordelen

Wilt u een kosteloos oogonderzoek ervaren of meer informatie over de voordelen van biometrische glazen voor u? Maak dan een afspraak via 055 - 5212774 voor een meting tijdens de B.I.G Vision oogzorgweken (gehele maand november). U ontvangt tijdens deze weken de B.I.G. Vision upgrade t.w.v. € 100,- op multifocale glazen cadeau van ons.

BIG Vision oogmeetweken

Naar het overzicht