Ontdek de gehele collectie van Dilem en Exalto

Op zaterdag 5 oktober 2019 presenteert Boonstra Brillen & Contactlenzen de gehele collectie monturen van de Franse brillenmerken Dilem en Exalto in Apeldoorn. Onze deskundige opticiens laten u graag kennismaken met deze moderne en stijlvolle monturen. In onze optiek in Apeldoorn kunt u tussen 09.00 – 17.00 uur beide collecties bewonderen en kennis maken met deze merken. Wij hopen u op zaterdag 5 oktober te mogen verwelkomen en inspireren.

Dilem en Exalto zijn beide Franse brillenmerken die hun monturen ontworpen in Frankrijk. Hieronder wordt een omschrijving gegeven van beide merken:

Dilem

De moderne en stijlvolle collectie van Dilem omvat unieke modellen in combinatie met innovatieve druktechnieken. De monturen hebben trendy vormen en zijn erg licht. De monturen beschikken over verwisselbare veren (frames/zijkanten) waardoor u over de mogelijkheid beschikt om het montuur aan te passen naar uw wens. De frames, voor zowel vrouwen als mannen, zijn verkrijgbaar in heel veel vrolijke kleuren en printjes. 

Gehele collectie Dilem bij Boonstra Brillen & Contactlenzen

Exalto

De monturen van Exalto beschrijven wij als puur en strak met een maximaal draagcomfort. Het merk onderscheidt zich door constant op zoek te gaan naar nieuwe fabricagetechnieken en vernieuwde ontwerpen. Daarnaast ontwikkelt het merk uitsluitend herenmonturen. Exalto wil ervoor zorgen dat mannen de wereld beter gaan verkennen. 

Exalto gehele collectie bij Boonstra Brillen & Contactlenzen, opticien apeldoorn

Ontdek de brillencollectie van Dilem en Exalto

Wij nodigen u van harte uit om de collecties te bewonderen in onze optiek in Apeldoorn. Tot zaterdag 5 oktober!

Naar het overzicht