Oogzorgweken bij Boonstra Brillen

Het is gebleken dat het risico op oogaandoeningen toeneemt naarmate wij ouder worden. Wij adviseren u om regelmatig een professioneel oogonderzoek te laten uitvoeren. Mensen hebben vaak niet in de gaten dat ze slechter zien.

Kosteloos en professioneel oogonderzoek

De oogzorgweken bij Boonstra Brillen & Contactlenzen zijn een ideaal moment om uw ogen uitgebreid te laten onderzoeken door één van onze opticiens. Het oogonderzoek bestaat onder andere uit de volgende onderdelen: nauwkeurige oogmeting met de DNEye scanner, oogdrukmeting, vaststellen gezichtsscherpte en onderzoek voorste gedeelte van het oog.

Aan de hand van deze oogonderzoeken kan de aanwezigheid van oogaandoeningen als staar, glaucoom en macula degeneratie, tijdig worden geconstateerd, waardoor wij u direct de juiste oogzorg kunnen aanbieden.

Uw ogen laten onderzoeken in Apeldoorn

Wilt u een kosteloos oogonderzoek ervaren of meer informatie over de voordelen van biometrische glazen voor u? Maak dan een afspraak via 055 - 5212774 voor een meting tijdens de B.I.G Vision oogzorgweken tot en met 3 oktober 2020. U krijgt tijdens deze weken de DNEye® upgrade t.w.v. € 100,- op multifocale glazen cadeau van ons.

Oogzorgweken bij Boonstra Brillen
Naar het overzicht