Open uw ogen bij een gediplomeerde opticien

Wilt u het állerbeste voor uw ogen? Iedere brillenwinkel die beschikt over het NUVO-keurmerk, waaronder onze optiek in Apeldoorn (winkelcentrum Kerschoten), heeft gediplomeerde opticiens in dienst en is erkend. Zo weet u zeker dat u de allerbeste service krijgt en dat de kennis en kwaliteit van het hoogste niveau zijn.

Over het NUVO-keurmerk

De NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven) wil aan consumenten duidelijk maken waarom het verstandig is om bij een NUVO-lid een nieuwe bril of contactlenzen te kopen. Als klant heeft u twee zekerheden bij een opticien die over een NUVO-keurmerk beschikt, namelijk: gediplomeerde opticien(s) en onafhankelijke geschilafhandeling. Naast deze zekerheden biedt de NUVO ook de aangesloten opticiens bijscholing en advies.

Gediplomeerde opticien(s)

Wist u dat u in Nederland geen diploma nodig hebt om uzelf opticien te noemen? Hierdoor is het verstandig om te letten op het NUVO-keurmerk bij een opticien. Elk jaar controleert en actualiseert de NUVO de gegevens van de gediplomeerde opticiens en contactlens-specialisten die in onze winkel werken. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen werken wij uitsluitend met gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten die over de juiste kennis en ervaring beschikken.

Onafhankelijke geschilafhandeling

Als u een klacht heeft en u komt samen met de opticien er niet uit, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. De geschillencommissie beoordeelt klachten en brengt vervolgens een onafhankelijk advies uit.

Toe aan een nieuwe bril of contactlenzen?

Bent u toe aan een nieuwe bril, een mooie zonnebril of een nieuw paar contactlenzen en/of wilt u graag een uitgebreide oogmeting van de hoogste kwaliteit? Het NUVO-keurmerk biedt garantie dat u wordt geholpen in een optiekzaak waar gediplomeerd personeel aanwezig is. Kom gerust langs bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn.

NUVO-lid in Apeldoorn

Naar het overzicht