Opruiming bij Boonstra Brillen & Contactlenzen

Ook dit jaar gaat Boonstra Brillen & Contactlenzen monturen opruimen, iets later dan u van ons bent gewend, maar het zijn dan ook bijzondere tijden. Wij zijn een essentiële winkel en mogen daarom tijdens een lockdown gewoon openblijven.

Nieuwe voorjaarscollectie

Om ruimte te maken voor de voorjaarscollectie gaan wij een deel van de najaar/wintercollectie opruimen. Een gedeelte gaat weg met 50% korting en een deel zelfs helemaal gratis* bij aankoop van een paar Rodenstock glazen.

Extra bril of zonnebril

Mocht u nog niet zo lang geleden een nieuwe bril hebben aangeschaft, dan is dit ook nog een mooie kans om een reservebril, of gewoon een leuke tweede bril om mee af te wisselen, uit te zoeken! Heeft u nog getwijfeld of u een zonnebril op sterkte zou nemen, dan kunt u van onze actie wellicht ook gebruik maken.

Wist u dat u, bij aanschaf van twee brillen, 65% korting* krijgt op uw tweede paar Rodenstock glazen. Bovendien, deze aanbieding geldt het gehele jaar dus maak gebruikt van deze prachtige deal.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust langs in onze optiek in Apeldoorn om te kijken of er een montuur voor u bij zit. De opruiming van de monturen loopt t/m zaterdag 26 februari. U kunt hiervoor ook een afspraak maken via de website of telefonisch (055 - 521 27 74), dan kunnen wij ook een oogmeting bij u laten uitvoeren.

*vraag in onze winkel naar de voorwaarden

Naar het overzicht