Prego zonnebrillen

Het Deense brillenmerk Prego ontwerpt zonnebrillen die uw ogen goede bescherming bieden tegen de schadelijke UV-straling en doet dat met stijl. Een zonnebril van Prego is erg comfortabel en stijlvol. De monturen staan bekend om haar perfecte afwerking tot in de kleinste details.

Kleuren en materialen combineren op een nieuwe en modieuze manier. Het fashion zonnebrillenmerk Prego laat zien hoe zonnebrillen modellen nog spannender kunnen worden. De collectie is gemaakt van de mooiste materialen die zijn vormgegeven door de beste vakmensen. Voor iedere smaak en gezichtsvorm heeft Prego een montuur ontworpen.

Prego zonnebrillen: elegantie en eigentijds

Bent u op zoek naar een unieke, modieuze en betaalbare zonnebril? De zonnebrillen van Prego zijn zeer geschikt. Kom langs in onze optiek in Apeldoorn en bewonder de monturen met uw eigen ogen. Het team van Boonstra Brillen & Contactlenzen adviseert u graag of een zonnebril van Prego de juiste keuze voor u is. Wij beschikken in onze brillenwinkel over een ruim aanbod dames- en herenzonnebrillen. Komt u binnenkort langs?

De nieuwe collectie PREGO zonnebrillen zijn verkrijgbaar bij Boonstra Brillen & Contactlenzen. 

Prego eyewear Boonstra Brillen opticien ApeldoornPrego zonnebrillen Boonstra Brillen opticien Apeldoorn