Samenwerking met LensOnline

Op zoek naar een specialist op het gebied van contactlenzen? Dan bent u bij Boonstra Brillen & Contactlenzen op het juiste adres. Uw ogen verdienen de beste oogzorg. Om dit waar te maken, werken wij samen met LensOnline. Door onze krachten te bundelen kunnen wij contactlensdragers in Apeldoorn en omgeving de beste en comfortabelste lenzen aanbieden van dit moment.

Voordelige lenzen en professionele oogzorg

Wij beschikken als trotse partner van LensOnline in Apeldoorn over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van lenzen. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste contactlenzen aan u te adviseren. LensOnline levert de contactlenzen, terwijl onze specialisten u kunnen adviseren over welke type en soort lens het beste bij uw ogen en leefsituatie past. Niet elke contactlens is geschikt voor elk oog, waardoor het adviseren door een contactlensspecialist belangrijk is. Alle soorten contactlenzen zijn te bestellen zoals zachte lenzen of multifocale lenzen, maar ook dag- maand- of weeklenzen.

Lenscontroles zijn belangrijk

Voor alle contactlensdragers zijn lenscontroles uiterst belangrijk. Bij Boonstra Brillen & Contactlenzen zijn wij gespecialiseerd is het uitvoeren van gezondheidsonderzoeken voor uw ogen. Alleen met gezonde ogen zal het draagcomfort van contactlenzen optimaal zijn. Daarom adviseren wij iedereen om minimaal 1 à 2 keer per jaar de ogen te laten controleren door een erkende opticien of contactlensspecialist. Ons gediplomeerde opticiens nemen graag de tijd voor u om een professionele oogcontrole uit te voeren.

Dé LensOnline partner in Apeldoorn

Eigenaar Foppe en zoon Douwe staan graag voor je klaar om je te helpen in je zoektocht naar de perfecte lens of bril. Ze gaan graag met je in gesprek om je klachten te bespreken en te kijken welke kijkoplossing heeft meest geschikt is voor jou, je ogen en je leefsituatie. Kom gerust eens langs en laat je adviseren.