Sportbril op sterkte kopen in Apeldoorn

Wil je perfect zicht tijdens het sporten? Voor iedereen die aan fietsen, mountainbiken of hardlopen doet, is een sportbril een must have. Of je nu een professioneel of amateur bent, een goede sportbril op maat is voor iedere brildrager onmisbaar. Zeker door de hoge snelheden en wisselende lichtomstandigheden maakt dat de juiste bril een essentieel onderdeel vormt van je sportuitrusting.

Waar moet een sportbril aan voldoen?

Een bril voor sporters is geen overbodige luxe maar een noodzaak. Een niet aangepaste bril kan snel vallen, barsten en ook het ontdoen van moddervlekken blijkt een flinke klus te zijn. Een goede sportbril dient de ogen te beschermen tegen de zon, maar ook tegen wind, insecten (vliegjes) en stof (zand). Daarnaast beschikken sportbrillen over een breder gezichtsveld. Dit is belangrijk omdat je scherp zicht wilt vanuit ieder hoek.

Blog: 5 reden om te sporten met een sportbril of sportieve bril

Verschillende glazen in een sportbril

De glazen zijn vaak gemaakt van onbreekbaar kunststof (onder andere polycarbonaat). Bij eventuele valpartijen kunnen de glazen dus nooit versplinteren en jouw ogen beschadigen. De mogelijkheden voor de glazen zijn eindeloos, zoals de kleur van het glas, gepolariseerde of meekleurende glazen. Graag informeren wij jou in onze winkel over de diverse mogelijkheden.

Sportbril met multifocale glazen

Vooral tijdens het wielrennen en skiën wil je steeds goed voor je uit kunnen kijken. Zeker bij deze snellere sporten is goed zicht behouden een belangrijk onderdeel van de veiligheid. Door voor een sportbril met multifocale glazen te kiezen heb je van zowel veraf als dichtbij scherp zicht.

Sportbrillen voor fietsers en wielrenners

Door de hoge snelheden waarmee je fiets, de scherpe bochten en eventuele obstakels die je moet ontwijken bestaat er de kans dat je gewone bril het niet overleeft. Fietsbrillen zijn speciaal gemaakt voor deze sport gezien zij tegen een stootje kunnen, maar ook comfortabel zitten. Met een fietsbril op sterkte geniet je ultiem van jouw sportieve fietstochten.

Een sportbril op sterkte nodig?

Met de juiste sportbril geniet je optimaal van jouw sportavonturen en kan je de beste prestaties leveren. Ben jij benieuwd welke sportbril het beste bij jou past? Kom langs bij Boonstra Brillen & Contactlenzen in Apeldoorn. Wij zijn gespecialiseerd in sportbrillen, fietsbrillen en wielrenbrillen op sterkte en hebben merken als Gloryfy Unbreakable Eyewear is ons assortiment. Voor wie een beetje modieus op de fiets wil zitten is er genoeg keuze. Voor iedere sportieveling is er een sportbril bij ons verkrijgbaar. Maak van tevoren een afspraak online of bel naar 055 5212774.