BLAC eyewear

BLAC Eyewear is een Deens innovatief brillenmerk en ontwerpt designbrillen die op revolutionaire wijze worden gemaakt van koolstofvezel (carbon fiber versterkt met titanium). Doordat het gemaakt is van koolstofvezel is het montuur erg licht maar wel zeer sterk. De brilmonturen worden handgemaakt door een eigen gespecialiseerd productieteam in Denemarken. Aan elk montuur wordt aandacht besteed en echt vakmanschap komt naar voren. De monturen van BLAC eyewear zijn uitsluitend voor de mannelijke brildrager die van bijzonder design, hoge kwaliteit en exclusiviteit houdt.

Wij hebben binnen onze optiek meerdere monturen van dit moderne merk opgenomen. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs, bel ons of plan uw eigen afspraak op onze website om deze prachtige monturen zelf te bewonderen.

BLAC brillen kopen in Apeldoorn

Is het tijd voor een nieuwe (lichtgewichte) bril? Bekijk de monturen van het brillenmerk BLAC Eyewear in onze optiek in Apeldoorn. Wij, Boonstra Brillen & Contactlenzen, helpen u graag met de zoektocht naar de beste bril (of contactlenzen) voor uw ogen. Onze gediplomeerde oogspecialisten vertellen u graag meer over dit Deense brillenmerk en adviseren u waar nodig.

BLAC eyewear heren monturen Boonstra Brillen Boonstra Brillen verkoopt brillen van Blac Eyewear