JOOly Eyewear

De monturen van het merk Jooly zijn een tikkeltje uitdagend voor de dames die nét even iets anders willen dan ze gewend zijn. Het merk JOOLY laat zich inspireren door de belangrijkste modetrends van nu. Daarnaast ontwikkelt een team vol jonge ontwerpers monturen met veel liefde en passie. De monturen hebben prachtige details. Met een montuur van Jooly kan iedere vrouw zich onderscheiden en versterkt het haar persoonlijkheid. Kortom: 100 procent vrouwelijke en modieus!

JOOLY brillen kopen in Apeldoorn

De ontwerpers van het Franse brillenmerk Jooly zijn geïnspireerd door de laatste modetrends van dit moment. De monturen worden ontworpen met veel liefde en passie. De designers veranderen regelmatig de collectie brillen om de seizoenen weer te kunnen geven. 

Een brillenmerk dat weet wat girlpower is

Is het tijd voor een nieuwe bril? Loop gerust onze winkel binnen en kijk of een montuur van Jooly bij u past. De vakkundige opticiens van Boonstra Brillen & Contactlenzen helpen u graag bij uw zoektocht naar de best passende montuur. In onze optiek in Apeldoorn kunt u een aantal monturen van dit prachtige merk aanschouwen en proberen. Zien wij u binnenkort? Maak hier alvast online een afspraak om een montuur uit te zoeken.

Jooly eyewear verkrijgbaar bij Boonstra Brillen opticien apeldoorn